Kérjük, írja le visszajelzését!

Név: A mező kitöltése nem kötelező
E-mail: Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Üzenet:
Engedélyezés: Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?
 
Küldés

Visszajelzések

(76)
Mindig elolvasom a tini verziót is, pedig már régesrég felnőtt vagyok. Nagyon jó kiegészítő és gondolkodást serkentő a felnőtt verzió mellé.
B. B.
(77)
Nagyon hálás vagyok ezért az oldalért és minden szolgálatáért. Már egy ideje olvastam a Maiige kiadványait is a szüleimmel, amikor megjelent ez az oldal. Az első naptól kezdve mindennap tanulmányozom az elmélkedéseket. Sokat segítenek a mostani helyzetemben (vizsgák, felvételi,...) és minden nap egy új kihívással erősítenek. Köszönöm minden közreműködőnek a szolgálatát, és kívánom, hogy a nyomtatott verzió is mihamarabb elérhető legyen.:)
(78)
Nagyon jó és bátorító az üzenet.De nagyon jó lenne ha lenne nyomtatót verzió. Hiszem hogy nagy épülés lenne a fiatalok életében,és ezt olvasnák nem a heti sztár híreket :)
(79)
Nagyon örültem mikor megláttam, hogy lesz ez a TINImaiige, mert őszintén a Mai igében valamikor nem nagyon értettem pontosan, hogy hogy is van ez... De most, hogy már van ez, sokkal jobban megértem, mert olyan tinisen van elmagyarázva, és őszintén remélem, hogy majd megjelenik nyomtatványban is.