Kérjük, írja le visszajelzését!

Név: A mező kitöltése nem kötelező
E-mail: Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Üzenet:
Engedélyezés: Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?
 
Küldés

Visszajelzések

B.A.
(61)
31 éves vagyok és a kisfiam még csak 3,5 éves, de a Mai Ige üzenetei mellett a Tini Mai Igét is minden napon elolvassuk, mert alázatra int, tanít és az Úr jelenlétébe segít vissza újra és újra. Áldás van ezen a munkán is
O. A.
(62)
igen sokat mondott nekem!!!! mikor lesz a tini mai ige füzetes formában?
(63)
Sziasztok! Csak így tovább, megéri csinálni! :)
G. B.
(64)
Sziasztok, gondoltam írok egy kicsit, mint új "tag", ma először olvastam a tini maiigét és nagyon tetszett, szerintem minden ilyen alkalmat (amikor a gép elé kerülök) arra fogom használni hogy kicsit elmélkedjem a leírtakról és Istenről. Nagyon jó hogy van ez az oldal és, hogy nem olyan hosszú, hogy ne lehessen elolvasni. :)
V.
(65)
Kedves tini mai ige! Ma mivel nem éreztem jól magam itthon pihentem egész nap, bőven volt időm mindenre. Valahogy a régi képeimhez keveredtem, elkezdtem nézegetni őket és csalódottan állípottam meg, hogy az utóbbi 3 évben -hiába nem vagyok túlsúlyos- de láthatóan felszedtem pár kilót, ami ugyebár lány létemre frusztráló.. Aztán egy volt sulistársam képeit kezdtem el nézegetni, le is ragadtam ott fél órát mert elképesztően jó stílusa van. El keztem azon gondolkodni hogy én miért nem vagyok olyan? Miért nem vagyok vékonyabb? Miért nem vagyok szebb? Miért nem olyan a stílusom? Miért ilyen .....? Miért? Teljesen elkenődtem. És aztán megnyitottam ezt az oldalt. És a legelső mondat ez volt: "Mielőtt az a bizonyos „nagybetűs Élet” megtörténne; mielőtt elkezdenénk azon aggódni, hogy nézünk ki; mielőtt elkezdjük magunkat méricskélni; mielőtt sérüléseket szenvedünk el; mielőtt úgy éreznénk, hogy bizonyítanunk kell…" Elsírtam magam. Isten HIHETETLENÜL HATALMAS!! Köszönöm
K. A.
(66)
Köszönöm a tini mai igét, rengeteget segített; formált, munkálkodott általa Isten bennem. Olyan jó, hogy ennyire személyesen szól a tinédzserekhez, hogy mindennapi kérdéseket, témákat vet fel. Köszönöm!!
T.
(67)
Szép napot kívánok :) Azért írok, hogy elmondjam, nagyon örülök a Tini Mai Ige oldalnak. Szívesen járok ide olvasni a napi gondolatokat. :) Nagyon jó dolognak tartom, hogy gondoltak a fiatalabb korosztályra és egy külön nekik szóló Mai Ige oldalt is készítettek. Sok áldást kívánok! Szeretettel, T
(68)
Koszonom igy most mar en is ertem,hogy ma mit szeretne az Ur mondani maguk altal. Aldja meg magukat a Mi Kegyelmes Istenunk!
B.A.
(69)
Hálás lehetek ennek a kiadványnak. A buzdító üzenetek sokat segítenek nap mint nap. Nemrégiben megrendeltem Győzelem sorozatuk "Győzelem a csüggedés felett" kiadványát. Hihetetlen, de úgy érzem egyre jobb a kapcsolatom Istennel. Ajánlottam másnak is ezt a kiadványt, próbálom osztálytársaimat is a hit felé terelni, hogy megtalálják a békét, és lelki harmóniát. Remélem, más fiatalokhoz is eljut Isten igéje, hiszen nekem is 15 évesen úgy gondolom könnyebb így a "tini élet". Isten áldja meg Önöket, és munkájukat!
G.K.
(70)
Én egy 15 éves lány vagyok. Idén nyáron szólított meg Isten hívó hangja. Azóta olvasom a mai igét, és nekem rengeteget segített. Mióta elindult a tini mai ige azt is követem és szerintem nagyon jó, hogy így is segít a fiataloknak érthetővé tenni Isten üzenetét. Hálás vagyok Istennek, hogy vannak emberek akik segítenek megérteni az ő üzenetét nap mint nap. Hálás szívvel köszönöm!
L.
(71)
16 éves lány vagyok, szinte minden nap olvasom a Mai Ige tiniknek szóló kiadását. Azóta, amióta ez a verzió létezik, még jobban érzem, hogy Isten szava eljut hozzám és nekem (is) szól! Köszönöm!
K.
(72)
Nagyon örülök hogy rátaláltam erre az oldalra, és ezt másokkal is szeretném megosztani. Én kiskorom óta hallottam Istenről és Jézusról, hittanra is jártam, de nem igazán ragadott magával az ige, főként csak a barátaim miatt voltam ott, a szüleim kérésére lekonfirmáltam, de Istennel még mindig nem volt szoros kapcsolatom. Régóta jártam hittan táborba is, szinte minden nyáron, de ott is inkább a móka miatt.. de idén változás történt. Elkezdtem egy Isten alakú űrt érezni a szívemben (csak akkor még nem tudtam hogy Isten hiányzik onnan). Azt gondoltam beleszerettem egy fiúba, de csak képzelgés volt, neki más szándékai voltak.. Nagyon magam alatt voltam ezért, az egész tábor alatt, de idővel megtaláltam Isten társaságát és jobb kedvem lett. Pozitívan álltam mindenhez, de ez egyre jobban lappangni kezdett, a világ magával ragadott. De nem is olyan régen eljött a mélypont..minden összejött fiú problémák, barátnői S.O.S.-ek, új iskola, én egyedül kevésnek bizonyultam hozzá, elkeseredettségemben, eszembe jutott hogy anyukám és a legjobb barátnőm is Mai ige című füzetecskét olvas, és rákerestem a neten (emellett sokat imádkoztam), és megtaláltam az online oldalt. Egy darabig használtam, de nem mindig értettem pontosan mit is takar a mai ige. Véletlenül egyszer rákantittotam egy ikonra oldalt, és a Tini Mai Igére hozott, azóta itt ragadtam, és napról napra egyre szorosabb a kötelék Isten és köztem :) Elmúlt a mélypont, minden jóra fordult, már nem akadok fenn kis problémákon, hanem Isten segítségét kérem és együtt megoldjuk :) 16 éves vagyok és lány, aki most újult (tiszta) szívvel és Istennel indul neki a világnak :)
G.ZS.
(73)
Létrehozni a TINI Mai Igét akkora, de akkora ötlet volt!!! Együtt olvasom (és továbbajándékozom) a "felnőtt" igével, így eljes egészet alkot. (Különösen tetszik "és most?" fejezete, ami igen messzire képes vinni,pl. Nicky Cruz története.) Mindezek után alig várom, hogy továbbadjam második gyermekkorát élő 86 éves Édesanyámnak, és sok-sok mindenkinek, akinek nincs Internetes hozzáférése. Nagyon várjuk füzetkében való megjelenését. További áldott munkát.
B.A.
(74)
31 éves vagyok és a kisfiam még csak 3,5 éves, de a Mai Ige üzenetei mellett a Tini Mai Igét is minden napon elolvassuk, mert alázatra int, tanít és az Úr jelenlétébe segít vissza újra és újra. Áldás van ezen a munkán is
P.R.
(75)
Én nagyon szeretem a Mai igét olvasni. Minden nap lehet valamit tanulni belőle. Mikor megláttam a tini Mai igét nagyon örültem neki, mert én is csináltam amit nem kellet volna, de utána megismertem Istent és most már nem csinálom azokat. Legyen áldott a munkájuk. Sok sikert.