Kérjük, írja le visszajelzését!

Név: A mező kitöltése nem kötelező
E-mail: Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Üzenet:
Engedélyezés: Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?
 
Küldés

Visszajelzések

Sz.A.
(46)
Kedves Szerkesztőség! Mindennap elolvasom Isten Igéit, és nagy erőt szoktak nekem adni! Segítettek elindulni a hit útján, és azóta gyakran járok gyülekezetbe is! Köszönöm!
S.D.G.
(47)
Kedves szerkesztőség! Isten áldása legyen munkájukon, hogy már nem csak az idősebbekhez tud szólni az Úr igéje, hanem hozzánk, fiatalokhoz is. Számomra a Mai Ige többször "érthetetlen" volt, aztán rátaláltam a Tini Mai Igére és minden nap egy új üzenetet kapok. Mégis felmerül bennem a kérdés, hogy ez nem jelenhetne meg kiadvány formájában, nyomtatottan? Nemsokára jön az iskola, véget érnek a szabadságok és sajnos nem lesz mindenkinek reggel ideje a számítógéphez menni. Nemrég eszembe ötlött, hogy akár egy havonta/negyedévente megjelenő újság is lehetne, létrejöhetne mely a fiatalokhoz szól, az ő hitüket építi. Remélem az Úr megáldja továbbra is az önök és mindenki munkáját aki elősegíti ezt a szolgálatot!
S.D.P.
(48)
Istennek hála és köszönet ezért az oldalért.És azért hogy mindennap szól hozzánk igéjén keresztül az Úr. Köszönöm!!! ui.: lehet majd füzet formájában kapni?
N. T. K.
(49)
Én ezen a héten tértem meg egy táborban és nagyon féltem hogy mikor majd eljövök kialszik a tűz, nagyon féltem ,hogy mikor majd megtudják a barátaim eltávolodnak tőlem, de rájöttem ,hogy Isten megoldja nekem azt ,hogy olyan közekben tudjak gondolkodni ahol Ő is ott van. Aztán pár nappal később ajánlották az oldalt most már minden nap olvasom és olvasni is fogom. Köszönöm az oldalt szerkesztőinek mert így mindig közel lehetek Istenhez, és minden nap hasznos tanácsokat tudhatok meg. KÖSZÖNÖM!
N,K, :)
(50)
17 éves lány vagyok és csak annyit szeretnék mondani,hogy KÖSZÖNÖM a honlap szerkesztőinek,hogy ezt a honlapot létrehozták.Mikor lesz kapható füzet formájában? :)
H.S.
(51)
15 éves lány vagyok. A felnőtteknek íródott Mai Ige gyakran nehezen érthető számomra, nem tudom megfogni az értelmét. Ezért is köszönöm, hogy van egy oldal, ahol igazi, tartalmas segítségre, tanácsra, buzdításra találok; amit mellesleg jól meg is értek. :)
N.Cs.
(52)
Kedves szerkesztők! 17 éves lány vagyok. Sokat segít a tini maiige, én a felnőtteknek szólót is elolvasom, amikor tehetem. Mivel minden napra más üzenetet közvetít, nem lesznek egyhangúak, üresek a napjaim. Közelebbinek érzem Istent, a tanítását, segít, hogy megtartsam a parancsait. Köszönöm a munkájukat! :)
tibi
(53)
amen
F. B.
(54)
15 éves lány vagyok. Amióta létezik a Tini Mai Ige, jobban érzem, hogy Isten személyesen nekem címez bizonyos üzeneteket, közelebb áll hozzám. Köszönöm, hogy lehetővé tették, hogy ez az ige sok-sok velem egykorúhoz eljuthasson! :)
SZ.R.
(55)
Kedves Tini Mai Ige írói (18 éves vagyok ) ! :) Eszméletlenül nehéz megfogalmazni azt ,hogy mennyit jelent számomra ez a nagyszerű szolgálat ,hogy mennyire bátorít és ,hogy hányszor segített át hullám völgyeken . Tudom ,hogy erre egy szó kevés de még is KÖSZÖNÖM ! És kívánom Isten további áldását erre a nagyszerű szolgálatra !
A.
(56)
Na ez zsír!
M.
(57)
Tegnapelőtt reggel a Bibliát olvastam,odakint egész jó idő volt.Amikor a Szentírásban a 'mennydörgés' szóhoz értem,kint dörögni kezdett az ég.Nem előtte,nem utána,hanem pontosan abban a pillanatban,ahogy elkezdtem olvasni azt a szót.Én hiszem,hogy ISTEN minden embernek üzen,akár a Mai Ige segítségével,akár másképp.Köszönjük,hogy ez az oldal is segítségünkre van! :)
B.A.
(58)
Hálás lehetek ennek a kiadványnak. A buzdító üzenetek sokat segítenek nap mint nap. Nemrégiben megrendeltem Győzelem sorozatuk "Győzelem a csüggedés felett" kiadványát. Hihetetlen, de úgy érzem egyre jobb a kapcsolatom Istennel. Ajánlottam másnak is ezt a kiadványt, próbálom osztálytársaimat is a hit felé terelni, hogy megtalálják a békét, és lelki harmóniát. Remélem, más fiatalokhoz is eljut Isten igéje, hiszen nekem is 15 évesen úgy gondolom könnyebb így a "tini élet". Isten áldja meg Önöket, és munkájukat!
G.K.
(59)
Én egy 15 éves lány vagyok. Idén nyáron szólított meg Isten hívó hangja. Azóta olvasom a mai igét, és nekem rengeteget segített. Mióta elindult a tini mai ige azt is követem és szerintem nagyon jó, hogy így is segít a fiataloknak érthetővé tenni Isten üzenetét. Hálás vagyok Istennek, hogy vannak emberek akik segítenek megérteni az ő üzenetét nap mint nap. Hálás szívvel köszönöm!
L.
(60)
16 éves lány vagyok, szinte minden nap olvasom a Mai Ige tiniknek szóló kiadását. Azóta, amióta ez a verzió létezik, még jobban érzem, hogy Isten szava eljut hozzám és nekem (is) szól! Köszönöm!