Kérjük, írja le visszajelzését!

Név: A mező kitöltése nem kötelező
E-mail: Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Üzenet:
Engedélyezés: Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?
 
Küldés

Visszajelzések

B. D.
(31)
Mióta olvasom a Tini Mai Igét azóta úgy érzem, hogy még nagyobb biztonságban vagyok és egyre nagyobb a hitem, és nagyon boldog vagyok, mert a mindenható Úr velem van.
B.
(32)
Kedves Tini Mai Ige Szerkesztői! Hálásan köszönöm, hogy működtetik ezt az oldalt. Nap mint nap új aggodalmak, új problémák, új és régi dilemmák próbálnak elbizonytalanítani és elestetni. Este mindig imádkozom, hogy Isten segítsen nekem ezeket megoldani vagy leküzdeni. És amióta naponta olvasom a Tini Mai Igét, az elolvasása után úgy érzem magam, mintha valaki pofonvágott volna (vagyis mindig a végsőkig megrémülök, mert minden üzenet hozzám szól!! Mindegyikből le tudok szűrni valamit, ami az én problémáimhoz kapcsolódik!) Ezt a félelmet a második percben felváltja egy meleg, hálával teli érzet. Isten válaszol nekem! Csodálatos dolog. Nagyon köszönöm, hogy olvashatom! Isten áldja meg a munkájukat!
IDG
(33)
Tisztelt Mai Ige szerkesztőség! Elmondani sem tudom mennyire jól jönnek ezek az igék amiket kiraktok. Hálás vagyok az Úrnak, hogy pont olyan igéket illetve tanításokat mutat meg általatok, amik pontosan egyeznek a problémáimmal. Hálás vagyok továbbá nektek is és tisztelettel adózok felétek, a munkáitokért. A "Menedék a viharban" 1,2,3. fejezet például a legjobb pillanatkor mentett meg engem a problémáktól, segített tisztán és Istenközpontúan gondolkozni illetve dönteni! KÖSZÖNÖM !! Isten áldjon benneteket és szolgálataitokat !
Sz.E.
(34)
Kedves Szerkesztőség! Szeretném szívből megköszönni, hogy gondoltak külön ránk, tinikre. Mindennap utat mutat, Isten igéje, ha keresem és sokszor van úgy, hogy Önök által jut el hozzám ez az útmutatás.
(35)
Kedves Szerkesztőség! Sokszor úgy érzem hogy egyedül vagyok, és nincs mellettem senki, ekkor ti felráztok, és megmondjátok újra és újra hogy Isten mindig velem van. Sokszor szeretnék végre választ kapni a kérdéseimre, de senkinek sem tehetem fel őket, és akkor jöttök ti, és megmondjátok hogy a válasz az Úrnál van, csak kérdeznem kell tőle. Gyakran van úgy hogy csüggedt vagyok és fáradt, hogy úgy érzem minden hiábavaló. Olyan sok a boldogtalan ember körülöttem, és annyira fáj hogy nem tudok semmit sem tenni értük. De ekkor ti újra és újra felállítotok, és megöleltek így virtuálisan, és napról napra Isten felé vezettek. Köszönöm nektek minden tévelygő fiatal nevében! Az Úr áldása legyen a munkátokon!
D.K.
(36)
Köszönöm az áhitatot, nagyon sokat épültem.
(37)
Kedves Szerkesztőség!:) Nagyon szeretem ezt a Tini Mai Igét, minden reggel ezzel indítom a napomat, és erőt ad. Mindig olyan üzenetet találok benne ami mintha nekem szólna. Köszönöm a magam és a többiek nevében is ezt a honlapot! Isten áldjon mindenkit! 13/l
DVZs
(38)
Nagyon szépen köszönöm Istennek, hogy létezik ez a weboldal. Annyira jó, ezt mindennnap elolvasni,ezeket a biztató és lelkesítő szavakat, mondatokat. Remélem, hogy majd nyomtatottam is meg fog jelenni. És csak + megjegyzésben, nekem a kék szín volt a legszebb :) :P Jó munkát, és Isten áldását kérem szolgálatotokra!
B.
(39)
Kedves Tini Mai ige! :) Ma olvastam először Tini Mai Igét és nagyon meglepődtem rajta. Ugyanis az énekesi karierről szólt és én már ősidők óta énekesnő szeretnék lenni és ez olyan volt mikor elolvastam,mintha CSAK nekem szólt volna!!!! Nagyon teszik az oldal,az igék,a magyarázatok és csak így tovább ;)
S. I.
(40)
Kedves Szerkesztők, nagyon szépen köszönöm a tanitó üzeneteket. Isten áldjon meg titeket.
M. V.
(41)
Tisztelt SZerkesztőség! Én egy jóformán frissen, alig egy-két éve megtért keresztény lány vagyok. A családom ateista, az édesanyám skizofrén, nem velük élek, kollégiumban lakom. A nagyszüleim neveltek ezidáig, most is támogatnak ateizmusuk ellenére, és hevesen vitatkozunk sokszor arról, hogy mi helyes és mi nem. Az anyai rokonaim engem vontak felelősségre, amiért anyám állapota olyan ,amilyen, és sajnos el is hittem nekik, rést adva ezzel, pedig tudom, hogy nem lett volna szabad. Ha Isten akkor nincs ott, amikor végleg elhatalmasodott a káosz, nem is tudom, hogy hová lettem volna. Fejemben volt a szökés gondolata, ha az a feltétele annak, hogy ismét béke legyen apai és anyai rokonaim között, de Isten és az apai rokonaim nem engedték. Isten akkor mutatta meg nekem az utat, én pedig szép lassan ráléptem a nekem szánt ösvényre. És bele is szerettem Jézus Krisztusba. Viszont szeretném visszakapni az édesanyám, ha meggyógyulna, és megismerhetné Jézusom szeretetét. Mit tehetnék ez ügyben? Mit tanácsoltok, hogy kerüljek közelebb hozzá? Én próbálom szeretni, tisztelni, de nem hagyja. Zörgetek a szíve ajtaján, de nem nyit ajtót. Hálásan köszönöm, és az Úr Jézus áldja meg önöket még ezerszer szolgálatukért. Tisztelettel: M. V. UI: Szeretnék bemerítkezni, és ezt a döntést komolyan megfontoltam, az Úr tanácsát is kikértem többször is, támogat ebben. Szeretnék a baptista egyházhoz tartozni, és szolgálni Jézus felé.
A.
(42)
Kedves Szerkesztők! Köszönöm ezt a szolgálatot, sokat segít. Ahogy olvasom a visszajelzéseket, nagy áldás van rajta :). Már nagyon régóta gondolkodok rajta ill. érzem, hogy írnom "kell", akár egy hosszabb levelet is, de időhiányban szenvedek mindig, ill. nem tudom beosztani. Már többször végiggondoltam magamban a levelet, de eddig nem jutottam géphez. Hajnalban felébredtem, imádkoztam és íme, itt vagyok :). Igaz, én már "öreg tini" (25 éves)vagyok, de számomra néhány esetben ez érthetőbb, más a megközelítése, nyelvezete, kézzel foghatóbb. Az "és most?" rész is nagyon tetszik, gyakorlatba ülteti át az aktuális igét :). Pl. a mai is mintha épp hozzám szólt volna. Ami leginkább "megérintett", hogy ha bonyolult a helyzet, imáznak értünk :). Az utóbbi időben egyre inkább érzem, hogy a családommal nem egy nézőponton vagyunk Istenről és én is keresem az utam, de látom, hogy Rá van nekik is szükségük, most első sorban Anyukámra gondolok. Ha nem olvasom fel neki éppen az aznapit, akkor általában elmarad. Azt mondja, egyszerűen nincs rá ideje, van fontosabb dolga... De maga az Ige felüdíti :). Köszönöm a szolgálatukat, Isten áldja Önöket :)! ui.: a megjelenési forma részben praktikus, mert nem osztogatom el :), és a telefonomon van net, de visszalapozni viszont nehézkes
(43)
Kedves szerkesztő. Hálás vagyok hogy Isten igéjét számomra érthetővé tette. Mindig amikor olvasom, olyan mintha pont nekem lett volna írva. További jó munkát és Iten áldását kívánom önnek.
L. M.
(44)
Kedves Szerkesztőség!:) Hálás vagyok az Önök kitartó munkájáért. Köszönön,hogy megírták az igemagyarázatokat a tinik nyelvén is, mert a felnőtteknek szólót olykor nehezebb megérteni. Én naponta olvasom a Mai igét. Nagyon tetszik a honlap, a Facebookos oldal és a Mai ige kiadványa is. Csak így tovább! (13 éves vagyok)
P. N.
(45)
Kedves személy, aki ezt a hozzászólást olvasod köszönöm, hogy elolvasod, azt amit irok. Köszönöm,hogy lehetőséget nyújtanak arra, hogy Isten Igéjét nap mint nap elolvassam. Sokat segitenek ezek az igék és magyarázatok. Nagyon érthetően irják le a magyarázatot. Mindig tudok épülni belőlük! Köszönöm!!! :)