Kérjük, írja le visszajelzését!

Név: A mező kitöltése nem kötelező
E-mail: Kérjük, adja meg e-mail címét, ha szeretné, hogy válaszoljunk Önnek
Üzenet:
Engedélyezés: Engedélyezi, hogy a visszajelzését felhasználjuk a honlapon és a kiadványban?
 
Küldés

Visszajelzések

L.
(16)
A Mai ige segített nekem abba, hogy szebb napom legyen, barátnőmmel is elolvastam és neki is nagyon tetszett!!! Köszönöm hogy szebb napom lett!!!
BM
(17)
Szép estét mindenkinek. Nagyon hálás vagyok a Mai ige kiadványért rengeteg olyan ige van benne amik nekem szolnak bármelyik könyvet vagy igét is olvasom , Isten áldja az önök munkáját, de tudnám még sorolni meg nem tudok elég hálás lenni Istennek, hogy a próbák alatt is velem van meg a harcokban is Jézus nevében Ámen!Ámen! EZT KÜLDÖM MINDENKINEK: " Mert én , az ÚR , a TE ISTENED erősen fogom jobb kezedet , és ezt mondom neked : NE FÉLJ , ÉN MEGSEGÍTELEK ! " / Ézsaiás : 41 ; 13 / Csendesedjetek el, és tudjátok meg, hogy én vagyok az Isten! (Zsolt 46,11
V.R.
(18)
Nagyon hálás vagyok a Mai Ige íróinak, hogy minden nap új tanításokat és útmutatásokat ad minden napra. Olyan jó, hogy minden reggel feltöltődve kezdhetek neki a tanulásnak. Olyan sokan mondják, hogy milyen könnyű a gyerekeknek de sajnos ez nem teljesen igaz, változott a világ és az emberi felfogás is most már sok tinédzser a depresszió és az öngyilkosság szélen áll. Sok fiatal nem találja magát ebbe a nagy világba. Én is evvel a gonddal küszködtem. Annyiszor megkérdeztem magamtól, hogy "Mit is akarok kezdeni az életemmel?" A megtérésem után úgy kezdtem nézni a világot hogy már én is a részese vagyok és nem csak egy kívülálló. Én is Istennek a gyermeke vagyok és örülök annak, hogy végre találtam egy, olyan valakit aki úgy szeret ahogy vagyok és nem akar megváltoztatni. Annyiszor elestem már de Isten mégis megbocsájt és segít embereken, könyveken keresztül megmaradni az úton. Ilyen a Tini Mai Ige is. Köszönet érte Neki és a közreműködőknek.
Cs. L. Z.
(19)
Isten gondviselő kegyelme, hogy megismerhettem önöket.Köszönöm a munkájukat, és a biztatásokat.
M.
(20)
Köszönöm a Mai Igét és a tanítását minden nap új és új dolgokra hívja fel az Úr a mi figyelmünket amiből nagyon sokat tudunk tanulni. Van hogy elmegyünk olyan kis dolgok mellett amit mi feleslegesnek tartunk és még zúgolódunk is emiatt és közben ott van a szemünk előtt a szerető Jézus aki formálja ami életünket csak mi oda kell tegyük lábai elé mindenünket amink van és Ő mindig mindenkor megsegít csak higgy és bízzál benne.
K.Zs.
(21)
Köszönöm Istennek , hogy mindig rámutat a gyengepontjaimra, s biztatást ad a továbbiakhoz a Mai igén keresztül :) Szívből örülök ennek a kiadványnak!! :)
G.Cs.
(22)
Isten ajándéka, hogy elvezetett erre az oldalra. Minden nap mikor hazajövök az iskolából elolvasom az aznapi igét és mindig úgy érzem, hogy nekem szól. Köszönöm az egész szerkesztőség munkáját, Isten áldja meg magukat és azt amit csinálnak!:))
KZS
(23)
Köszönöm ezeket a biztató gondolatokat :) SDG ^_^
(24)
Nagyon szeretem, minden este ezt olvasom :) Istennek és maguknak is nagyon hálás vagyok!
(25)
Nagyon szeretem, minden este ezt olvasom :) (12 éves Mia nevű kislány)
K. E.
(26)
Nagyon szerettem a maguk kiadványait nagyon sokat olvasom, újra-újra előveszem olvasni. Isten áldja meg magukat. Egy fogyatékos beteg lány (28 éves)
Zs.
(27)
Ezekből a napi elmélkedésekből legalább annyit tanulok, mintha iskolai órán vettem volna részt, sőt néha még többt is. Annyira gazdag tartalma van mindegyik elmélkedésnek, mintha egy mennyei kincsestárból szórnák naponta a mannát tonnaszámra! :) csodálatos! Köszönöm szépen, hogy olvashatom! (És a design is nagyon vonzó, szinte kívánom már, hogy olvassam, nagyon jól esik!:) ) Isten áldja meg a munkájukat! :)
F.B
(28)
Sziasztok! belehallgattam a rádióba, és az a jó benne hogy tiniknek is szól a dicsőítés :D olyan fiatalos módon :D köszi hogy vagytok :)
P. L.
(29)
Kedves Testvérek! Nagy örömmel olvasgatom az általatok szerkesztett és megosztott Mai igét. Katolikus hittanárként rendszeresen beépítem az óráimba. Nagyon szépek, a szentírási szakaszokhoz társított képeitek is. Vagy mondhatnám fordítva is: A képekhez, az élet képeihez adott szentírási idézetek. Köszönettel: P. L.
K
(30)
Imádom! Mindig tanulok belőle és kapok válaszokat!